woensdag 31 maart 2010

DCL sketch #39

Vanavond bezig geweest met de sketch van DCL. In eerste instantie vond ik de sketch er behoorlijk pittig uitzien maar hij bleek ontzettend lekker te werken en ik ben dan ook best wel tevreden met het eindresultaat.

De sketch:


en de uitwerking:


zaterdag 27 maart 2010

Card Patterns sketch 57

Vanavond weer lekker aan de slag geweest met de nieuwe sketch van Card Patterns. Het is een leuke sketch en het papier van Jillibean vind ik ook geweldig dus ik heb met veel plezier aan dit kaartje gewerkt.

Dit is de sketch:


En dit is de uitwerking geworden:


vrijdag 26 maart 2010

Verjaardagskaart Jayden

Volgende week is het zoontje van een vriend jarig dus heb ik een verjaardagskaartje voor hem gemaakt. Ik heb best wel even lopen ploeteren want ik maak niet vaak een kinderkaartje maar ben tevreden over het resultaat.



De binnenkant heb ik ook een beetje aangepakt.

woensdag 24 maart 2010

DCL sketch #38

De mannen zijn naar het werk dus ik heb het rijk voor mij alleen. Goed moment om mij op de sketch van DCL te storten.

Sketch:

Uitwerking:



zaterdag 20 maart 2010

Card Patterns sketch 56

Terwijl manlief beneden naar voetbal zat te kijken ben ik lekker aan de slag gegaan met de sketch van Card Patterns. Dit keer een mannenkaart. Het shirt kwam ik tegen op de site van
Bird's cards; een site die allemaal leuke tips and tricks heeft. Het sentiment dat ik gebruikt heb is van Jolanda.

Sketch


Uitwerking

dinsdag 16 maart 2010

DCL sketch #37 part two

Marianne van DCL wees mij op het feit dat ik de sketch van deze week niet helemaal goed uitgewerkt had vandaar dat ik nog een poging heb gewaagd.

Ik had over het hoofd gezien dat de basis zwart/wit moest zijn met daarbij nog een kleur.
De sketch:


En de uitwerking:


zaterdag 13 maart 2010

DCL sketch #37

De komende tijd zal ik weinig aan kaarten maken toekomen.

Om in September met een HBO-opleiding Human Resource Management te kunnen starten moet ik eerst een 21+ test doen. Dit houdt in dat ik een examen Nederlands, Engels, Maatschappijleer en Geschiedenis moet halen voordat ik uberhaupt toegelaten word tot de opleiding en dit zal de komende periode mijn eerste prioriteit worden.

Vanmiddag wel wat tijd voor ontspanning gehad en na wat inkopen gedaan te hebben bij Creascrap heb ik mij op sketch #37 van DCL gestort. Jammergenoeg komt de blingbling op de kaart niet goed over maar dit komt omdat de foto 's avonds is gemaakt.

Voorbeeld:

Uitwerking:


zaterdag 6 maart 2010

Get Sketchy #28

Toen ik vanmiddag dit papier van Kraft Kuts tegenkwam kon ik niet anders dan er direct mee aan de slag te gaan. In de cards only kwam ik de omschrijving van een easel card tegen die ik als basis voor mijn kaart gebruikt heb. Ik ben erg blij met het eindresultaat.


woensdag 3 maart 2010

Get Sketchy #27

Vandaag mijn PT-dag dus was er genoeg gelegenheid om mij op de sketch van Get Sketchy te storten met dit leuke papier wat ik vanmiddag in Hobbyworld heb weten te scoren.


De sketch van deze week:



En dit is mijn uitwerking geworden: