zaterdag 20 februari 2010

Get Sketchy #26

Vanmiddag heb ik mij op de sketch van Get Sketchy gestort. Voor de verandering een stukje clearsheet gebruikt en ook de binnenkant onder handen genomen.

Sketch:


Voorkant:

Binnenkant:

zaterdag 13 februari 2010

Get Sketchy #25

Jiehaaa....deze kaart heeft uiteindelijk de Top 5 gehaald...superleuk!


Wachtend op Sven Kramer ben ik lekker bezig geweest met de sketch van Get Sketchy van deze week. Ik vind het zelf een vrolijke kaart geworden.









DCL sketch #33

Vanavond weer bezig geweest met de sketch van DCL. Alhoewel ik met mijn kaart van vorige week in de top 3 ben gekomen ben ik een stuk minder positief over deze kaart. Ik vond de sketch moeilijker dan hij er in eerste instantie uitzag.




woensdag 10 februari 2010

Kiss me

Vanavond op verzoek van een kennis een valentijnskaartje gemaakt. Net als mijn vorige valentijnskaartje heb ik papier van making memories gebruikt dat ik in mijn DGNB van Dolls&Decorations heb ontvangen.




Wat een gezellig papier is dit toch.

Zo lief!!!!

Kom ik vanmiddag thuis.....ligt er een envelop op mij te wachten met hierin:
Een flesje glimmermist en bijbehorende stencils.

Ik weet niet wie de gulle geefster is maar ik ben er bijzonder blij mee....zo superlief!! Hartstikke bedankt en een hele dikke knuffel.

dinsdag 9 februari 2010

DCL sketch #32

Vanmiddag heb ik mij op de sketch van DCL gestort. Het bedeltje is eigenlijk een deel van een sieradenslotje...over van de tijd dat ik sieraden maakte in plaats van kaarten ;-)



donderdag 4 februari 2010

Card Patterns sketch 49

Vanavond met de sketch van Card Patterns bezig geweest. Als basis weer eens een clear card gebruikt.

Sketch 49

De uitwerking:

woensdag 3 februari 2010

Get Sketchy #23

Vanavond even aan het surfen geweest op zoek naar een leuke sketch. Uiteindelijk kwam ik op de site van Get Sketchy terecht. In eerst instantie dacht ik dat het een makkie zou zijn maar ik heb toch nog wel even moeten frutselen voordat ik er tevreden mee was.


Sketch#23


En de uitwerking